Loading...

En sjalfull cabaret

En Själfull Cabaret med Ruth Alice och Ragnhild Maria Mao
Vi bjuder in till en show med poesi, clowneri, livsglädje, sång och piano, en resa genom dimensioner där vi utforskar nuet och kärlekens magi.

Entré: Med hänsyn till hjärta och plånbok, välj ett belopp mellan 100 och 200 kronor. Betala med Swish eller kontanter på plats.Önskar någon boka biljett innan så kan de göra det genom att swisha Ruth biljettsumman på 123 150 98 68 med meddelandet GNESTA CABARET och eget namn.

Följ med på en besjälad, mångdimensionell färd i nuet där magiska toner & ord vävs samman, där färdiga sånger blandas med improvisationer i stunden! Temat är mänskligheten, kärleken & livets alla mysterier. Relationen till jorden spelar även en viktig roll: hur blir vi mer naturliga och lär oss leva i harmoni med allt omkring och inuti oss?

Ruth Alice är en mångdimensionell scenkonstnär och svensk mästare i improvisations-poesi. Hon förtrollar publiken med sin ordmagi, sångharmoni och livsenergi. Ruth får folk att lyfta på sina världsbilder med sina nya ord och skåda under, känna själens närvaro. Hon är veteran inom poetry slam och är allt mer känd från Stockholms gator där hon har gjort 100-tals personliga performances.


Ragnhild Maria Mao kallar sig NÄRVARO-pianist eftersom hon skapar sin musik i nuet med fokus att ge publiken en skönhetsupplevelse. I denna föreställning växlar hon mellan att improvisera och att lekfullt ackompanjera Ruths sånger. Ragnhild har gett ut 8 album på eget bolag där all musik är komponerad och inspelad live inför publik.

Foto: Debraj Das